Onze tips:

  • Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan voor marktonderzoek.

Kosten marktonderzoek

De kosten van een marktonderzoek zijn sterk afhankelijk van het soort onderzoek. De kosten van het onderzoek zijn vooral afhankelijk van het aantal benodigde uren. De kosten van marktonderzoek als omnibusonderzoek en brand tracking zijn niet gering. U dient rekening te houden met een prijs vanaf € 40.000,-.

De kosten van naamsbekendheidonderzoek en mediaonderzoek zijn sterk afhankelijk van de omvang en schommelen tussen de € 30.00 en € 50.000.

De kosten van marktonderzoek worden gedrukt wanneer u zelf de interpretaties en rapportage van de onderzoeksresultaten voor uw rekening neemt. U dient die kennis en middelen (bijv. SPSS) wel intern hebben, anders is het zonde van de onderzoeksdata.

Online klanttevredenheidonderzoek en medewerkertevredenheidsonderzoek zijn al mogelijk tussen de € 6000 en € 10.000. Bij panelonderzoek dient u rekening te houden met € 10.000 tot € 20.000. Wilt u exact weten wat een marktonderzoek gaat kosten? Op MultiOfferte.nl vraagt u eenvoudig bij meerdere bedrijven een offerte voor medewerkerstevredenheidsonderzoek of een klanttevredenheidsonderzoek aan.